Независимите оптики в цяла България стават “Отговорни заедно” 

Националната кампания обединява над 150 независими оптики в цялата страна около най-добрите практики за безопасност както за пациентите, така и за оптиците.

В рамките на цял месец Essilor Bulgaria предоставя безплатно обучение с поредица модули, базирани на текущата правна рамка и глобален опит. Паралелно с препоръчителните процедури, всяка от оптиките вече е получила и оборудване с необходими инструменти и материали.

Всички участници ще поставят на входа си специалните стикер и плакат на кампанията и ще бъдат включени в нашата интерактивна онлайн карта с всички обекти, участващи в кампанията.

Неозаглавен дизайн (12224).png

По време на изолацията всеки от нас усети колко важно е очното здраве и сега е моментът то да застане на фокус - в безопасна среда, с най-добрите професионалисти, продукти и решения.

Затова оптиките, подобно на всички бизнеси, заедно се адаптират към промените, наложени от COVID-19, ще посрещат клиентите си в една сигурна среда не само сега, но и дълго след отпадането на мерките.

Кампанията е подкрепена от Националната Асоциация на Българските Оптометристи и Оптици (НАБОО) и Български съюз на Оптометристите (БСО)

Повече подробности може да видите, тук:

Протокол за работа в оптиките

Тук можеш да откриеш оптиките, участващи в кампания "Отговорни заедно". Те са отбелязани със специален знак

Намери оптика