Корекция

Varilux X Серия

Прогресивите от серията Varilux X са най-добрите стъкла Varilux, които ти дават възможност безупречно да улавяш всички детайли на ръка разстояние и отвъд с висока прецизност. Varilux X се съобразява с ежедневието на модерния човек, като вече не се налага да местиш главата си, за да търсиш идеалната позиция. Получаваш естествено и плавно зрение без прекъсване.

Ползи

Безупречно улавяне на всички детайли на ръка разстояние и отвъд

Стъклата Varilux X осигуряват отлично зрение без прекъсване и плавност при преминаването от близко към далечно разстояние.

Минимални движения на главата

Новите технологии позволяват да виждаш повече с един поглед, а не с движение на цялата глава.

Намален "плуващ ефект"

Технологиите на Varilux дават зрителна стабилност, като намаляват изкривяването на образа и чувството за нарушен баланс.

Обширна зрителна зона на ръка разстояние

Зоната за близо е оптимизирана, за да осигури най-широкото и дълбоко зрително поле

Отлично зрение без прекъсване за плавен преход между близка и далечна дистанция

Гледай през зоната за близко, средно и далечно разстояние без затруднение.

Изпитай пълна зрителна свобода

Стъклата Varilux ти позволяват да виждаш света на съвсем ново ниво. Виж повече на ръка разстояние. Изпитай плавния преход между различните зони. Без повече навеждане на главата, за да фокусираш. Сводобно извършвай по няколко неща наведнъж без визуални ограничения - и още много възможности.

 

ВИЖ ПОВЕЧЕ С ЕДИН ПОГЛЕД

Като всички прогресивни стъкла Varilux, Varilux X е предназначен за гледане на различни разстояния. Различното при Varilux X, е че погледът ти преминава плавно през различните зони, осигурявайки ти по-голяма дълбочина и широчина на зрението. Тази невероятна иновация ти позволява свободно да взаимодействаш с всички обекти на една ръка разстояние, без ограничение.

Серия Varilux X - Жена носи стъкла Varilux X, докато изнася лекция

СВОБОДАТА ДА ВИЖДАШ ЯСНО

Често срещано оплакване сред хората, носещи прогресиви е, че те трябва да си движат главата в посоката, в която искат да виждат. Във всички наблюдавани ситуации, носещите Varilux X установяват, че имат естествени движения на главата и почти не трябва да я движат, докато извършват разнообразни дейности на ръка разстояние.

Серия Varilux X - Жена носи стъкла Varilux X, докато използва мобилен телефон

ТЕХНОЛОГИЯТА ЗАД ЕДНА ЗРИТЕЛНА РЕВОЛЮЦИЯ

Стъклата Varilux X комбинират революционната технология Xtend към вече съществуващите Nanoptix и Syncroneyes. Заедно, тези три технологии предоставят кристално ясно зрение на различни разстояния.

XTEND

Xtend технологията позволява да се насладиш на плавния преход между различните зрителни зони и да виждаш повече на ръка разстояние. Тя осигурява най-високото съответствие спрямо визуалните нужди на потребителите на ръка разстояние, което не е постигано до сега с прогресивно стъкло. Именно тя променя начина, по който носещите Varilux X виждат света.

XTEND

NANOPTIX

Образите вече не са изкривени и усещането за загуба на баланс изчезва, за да се насладиш на развновесие при движение.

NANOPTIX

SYNCHRONEYES

Предоставя разширено зрително поле, за да може изцяло да се насладиш на всичко около теб.

SYNCHRONEYES

Избери стъклата Varilux X като част от възможните решения за корекция на зрението ти от някой от нашите партньори-оптици.

НАМЕРИ ОПТИКА

Завърши избора си на стъкла, като добавиш различни видове защита и други подобрения.

Защита

Eye Protect System®

Eye Protect System е вградена защита в самите стъкла, която предпазва ежедевно очите ти от вредната UV и синя светлина, излъчвана от дисплеите.

Разбери повече

Защита

TRANSITIONS® SIGNATURE® GEN 8™

Transitions Signature е перфектен избор за хората, които прекарват време на закрито и на открито. Предлагат се в 7 стилни цвята.

Разбери повече

Комфорт

Crizal Sapphire

Това универсално подобрение на стъклото е предназначено да намали отраженията - за по-добра яснота на зрението и подобрена естетика на стъклото.

Разбери повече