Корекция

Varilux гама

Насладете се на живота като използвате Varilux® при всяко Ваше занимание.

Ползи

Естествен комфорт

Естествено и ясно зрение на всички дистанции: Eдин чифт очила за четене от близо и гледане надалеч

Естетичен вид и модерен дизайн

Най-естетичното и модерно решение, подкрепено от над 30 патента

Адаптирани за ежедневието ти

Широка гама от продукти, която да пасне на начина ти на живот, независимо дали обичаш да прекарваш повече време на открито, пред дигиталните устройства или зад волана

Гарантирана адаптация и сертификат за качество

Всички стъкла Varilux® са придружени с индивидуален сертификат за качество

#1 световна марка за прогресивни стъкла*

Varilux® е най-предписваното прогресивно диоптрично стъкло в целия свят

ИЗПИТАЙ ПЪЛНА ЗРИТЕЛНА СВОБОДА

Varilux® дава възможност на всички пресбиопи да получат ЕСТЕСТВЕНО ЗРЕНИЕ независимо от разстоянието. От персонализирани, до универсалните или офис стъкла, Varilux® предоставят ясно зрение и плавен преход между различните зони за гледане, осигурявайки ти свободата да извършваш различни дейности без зрителни ограничения.

 

Дайте власт на зрението си

Шофиране, спортуване, работа с електронни устройства – всички тези дейности са част от нашия живот. Но непрекъсната концентрация върху пътя, независимо от условията, продължителна употреба на смартфон и пламенна игра на тенис могат да бъдат много изморителни за очите, което напълно да развали удоволствието. Прогресивните Varilux стъкла Ви позволяват да се насладите на ежедневните си занимания. За да може да се насладите напълно и на активните моменти в живота, Ви предлагаме лещите Varilux за специални дейности. Varilux стъклата могат да бъдат както без цвят, така и тъмни за слънце, поляризирани, фотосоларни и с допълнителна защита за надраскване.

Varilux-gama

Избери стъклата Varilux X като част от възможните решения за корекция на зрението ти от някой от нашите партньори-оптици.

НАМЕРИ ОПТИКА

Корекция

VARILUX DIGITIME

Прогресивни стъкла, предназначени конкретно за дигитални нужди. Наслади се на супер ясно зрение, каквото и да работиш на близки дистанции.

Разбери повече

Корекция

VARILUX Road Pilot

Прогресивни стъкла, създадени специално за шофиране. По-широки зрителни полета, за да виждате и предвиждате повече от случващото се на пътя.

Разбери повече

Корекция

VARILUX PHYSIO

Varilux стъкла, които дават зрение с висока резолюция независимо дали погледът ти е в ръцете, в безкрайността или някъде между тях.

Разбери повече

*Източник: Euromonitor, данни от 2016г.; продажна стойност на дребно в категорията стъкла за очила сред марките, предлагащи прогресивни стъкла.