Корекция

Varilux E Серия

Стъклата Varilux E предоставят лесна адаптация и ясно зрение от момента, в който сложиш твоите очила.

Ползи

Бърза адаптация

Серията Varilux E позволява по-бърза адаптация към прогресивните стъкла.

Ясно зрение

Серията Varilux E предоставя ясно зрение и в трите зрителни зони.

БЪРЗА АДАПТАЦИЯ КЪМ ПРОГРЕСИВИТЕ ЗА НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

87% от хората, на които са им изписани прогресивни стъкла, твърдят, че им отнема доста време да се приспособят. Ние в Essilor установихме, че изкривяването на образа е това, което пречи на хората да се адаптират. Серията Varilux E намалява тези изкривявания, като по този начин прави привикването по-лесно.

 

Мощни вградени технологии

За да намалим нивата на изкривяване на образа, ние разработихме технологията Swim Contol. Тази технология е вместена в серията Varilux E, осигурявайки ти бърза адаптация и по-малко изкривявания за подобрен зрителен комфорт.

NANOPTIX

Образите вече не са изкривени и усещането за загуба на баланс изчезва, за да се насладиш на развновесие при движение.

NANOPTIX

SYNCHRONEYES

Предоставя разширено зрително поле, за да може изцяло да се насладиш на всичко около теб.

SYNCHRONEYES

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙ ЗРЕНИЕТО СИ

Рецептата е само началото. Твоите стъкла Varilux E могат да включват до пет уникални мерки, включително физиологичната форма на окото, дори и формата и големината на рамките, които искаш да носиш. Това е възможно, благодарение на уникален измервателен процес, разработен от Essilor и прилаган от обучени партньори-оптици. Това ниво на персонализация при Varilux E позволява на потребителите да изпитат уникално зрително изживяване.

Избери стъклата Varilux Е, като част от възможните решения за корекция на зрението ти от някой от нашите партньори-оптици.

НАМЕРИ ОПТИКА

Завърши избора си на стъкла, като добавиш различни видове защита и други подобрения.

Защита

Eye Protect System®

Eye Protect System е вградена защита в самите стъкла, която предпазва ежедевно очите ти от вредната UV и синя светлина, излъчвана от дисплеите.

Разбери повече

Защита

TRANSITIONS® SIGNATURE® GEN 8™

Transitions Signature е перфектен избор за хората, които прекарват време на закрито и на открито. Предлагат се в 7 стилни цвята.

Разбери повече

Комфорт

Crizal Sapphire

Това универсално подобрение на стъклото е предназначено да намали отраженията - за по-добра яснота на зрението и подобрена естетика на стъклото.

Разбери повече