Varilux®

Varilux® са прогресивни стъкла, подходящи за хора над 40 г. Те са изключително удобни и естетични: виждаш с тях с лекота на близка, средна и далечна дистанция. В Essilor създадохме първите прогресивни стъкла Varilux® през 1959г. От тогава, сме отдадени на иновациите и новите технологии, за да подсигурим максимален комфорт на зрението за всеки човек. 96% от хората, използващи прогресивните стъкла Varilux®, са удовлетворени от тяхната употреба. Избери своите стъкла Varilux® по-долу:

Varilux X Серия

Стъклата от серията Varilux X осезаемо намаляват движението на главата и ти осигуряват естествено зрение.

Varilux E Серия

Varilux E са дизайн прогресивни стъкла, които предоставят стабилно и ясно зрение от момента, в който сложиш очила си.

VARILUX PHYSIO

Varilux стъкла, които дават зрение с висока резолюция независимо дали погледът ти е в ръцете, в безкрайността или някъде между тях.

VARILUX COMFORT

Комфортно, ясно зрение от момента, в който ги сложиш. Стъклата Varilux Comfort дават спокойствие и безгрижност през целия ден.

VARILUX DIGITIME

Прогресивни стъкла, предназначени конкретно за дигитални нужди. Наслади се на супер ясно зрение, каквото и да работиш на близки дистанции.

VARILUX Road Pilot

Прогресивни стъкла, създадени специално за шофиране. По-широки зрителни полета, за да виждате и предвиждате повече от случващото се на пътя.