Корекция

Eyezen®

Еднофокусни стъкла с подобрен дизайн, които намаляват напрежението в очите при продължително взиране в екрани.

Ползи

Намаляват напрежението в очите

8 от 10 потребителя усещат спад в напрежението в очите*

Подпомагат намаляването на визуалната умора

84% от потребителите споделят, че очите им са по-малко уморени, когато носят стъкла Eyezen**

По-добра стойка

8 от 10 потребителя усещат по-малко болки, вследствие на неправилна стойка***

Подходящи за дигитални устроийства

Подобряват четенето на по-дребни символи на дигитални устройства****

Гледай комфортно

С появата на все повече електронни устройства като компютри, таблети и телефони, ние се нуждаем повече от всякога от очила, които да ни предоставят нужната подкрепа. Прекомерното време, прекарано пред екраните, може да е доста натоварващо за нашите очи. Eyezen са еднофокусни стъкла с дизайн, осигуряващ по-ясно зрение и по-малко умора за очите, в сравнение с обикновените еднофокусни стъкла. Eyezen е подходящ за всеки - независимо дали имате нужда от корекция на зрението, или просто искате очила за времето, прекарано пред екрана.

 

Стъкла с допълнителна сила за по-голям визуален комфорт

Стъкла с дизайн Eyezen, демонстриращи технологията Eyezen Focus.

Eyezen Focus е технологията, разположена в долната част на стъклото, която подпомага способността на окото да фокусира, когато използваме дигитални устройства. Eyezen Focus намалява напрежението в очите, като подобрява възможността за четене на по-дребен шрифт, спомагайки за по-естествена стойка при употребата на електронни устройства

 

ЗАЩИТА ОТ СИНЯТА СВЕТЛИНА    

Eyezen предоставя защита за очите ти, докато работиш или социализираш пред екраните, чрез усъвършенстван филтър (Eye Protect System, Crizal Prevencia), който намалява излагането на окото на вредната синьо-виолетова светлина.

Мъж и жена носят стъкла Есилор с дизайн Eyezen, докато гледат екрана на смартфон.

ПО-МАЛКО НАПРЕЖЕНИЕ В ОЧИТЕ + ПО-ДОБРА СТОЙКА    

Представи си как използваш своя телефон, лаптоп или таблет. Обикновено това се случва на близко разстояние, за продължително време и най-често с неправилна стойка на тялото. Eyezen е с подобрен дизайн в долната част на стъклото, което прави образите да изглеждат по-ясни. Ако просто погледнеш през долната част на стъклата Eyezen, картинките и думите ще ти изглеждат по-ясни и ще откриеш, че все по-рядко си прегърбен.

Мъж носи стъкла Есилор с дизайн Eyezen, докато играе компютърни игри.

НЯМАШ ДИОПТЪР? ПАК МОЖЕШ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ ОТ ПРЕДИМСТВАТА

Ако не се нуждаеш от корекция на зрението, все пак можеш да се възползваш от предимсвата на Eyezen. Технологията Eyezen Focus ще ти помогне да облекчиш напрежението в очите и да подобриш стойката си. Това означава също така, че ще можеш да носиш онези готини рамки, които винаги си искал.

Мъж носи стъкла Есилор с дизайн Eyezen, докато използва смартфон.

Избери стъклата Eyezen, като част от възможните решения за корекция на зрението ти от някой от нашите партньори-оптици.

НАМЕРИ ОПТИКА

Завърши избора си на стъкла, като добавиш различни видове защита и други подобрения.

Защита

Eye Protect System®

Eye Protect System е вградена защита в самите стъкла, която предпазва ежедевно очите ти от вредната UV и синя светлина, излъчвана от дисплеите.

Разбери повече

Защита

TRANSITIONS® SIGNATURE® GEN 8™

Transitions Signature е перфектен избор за хората, които прекарват време на закрито и на открито. Предлагат се в 7 стилни цвята.

Разбери повече

Комфорт

Crizal Sapphire

Това универсално подобрение на стъклото е предназначено да намали отраженията - за по-добра яснота на зрението и подобрена естетика на стъклото.

Разбери повече

 

* "Потребители, които са се оплакали от ярка светлина (n=52/76) Потребители, носещи Eyezen, които са докладвали по-малко проблеми с ярката светлина в сравнение с досегашните им очила" | Източници: "Тест на стъклата EyeZen в реални условия - трета независима страна - Франция - 2015 (n=76)"

** В сравнение със стандартни еднофокусни стъкла | Източници: "Тест на стъклата EyeZen в реални условия - трета независима страна - Франция - 2016 (n=51)"

*** Потребители, оплакващи се от болки в тялото поради неправилна стойка (n=54/76) Потребители, които са докладвали по-малко болки в тялото при употребата на Eyezen, в сравнение с досегашните им очила. | Източници: "Тест на стъклата EyeZen в реални условия - трета независима страна - Франция - 2016 (n=76)"

**** В сравнение със стандартни еднофокусни стъкла | Източници: "Тест на стъклата EyeZen в реални условия - трета независима страна - Франция - 2016 (n=51)"