Essilor® Стъкла

Корекция

Получи най-подходящите стъкла за твоите нужди и начин на живот.

Защита

Получи най-добрата защита за очите ти от вредната светлина.

Комфорт

Получи най-комфортното и ясно зрение.

Корекция

Изборът на стъкла се определя на три нива: Първо трябва да избереш типа стъкла, който да съответстват на рецептата ти. Рецептата се издава от лекар/оптометрист, след извършването на очен преглед. Можеш да коригираш зрението си с един от двата типа дизайн: еднофокусни (Eyezen™) или с прогресивни (Varilux®) стъкла.

Varilux®

Varilux са прогресивни стъкла за хора над 45г. За разлика от еднофокусните стъкла, те ти позволяват да виждаш комфортно на всички разстояния.

Eyezen®

Еднофокусни стъкла, които намаляват умората в очите от продължителна употреба на електронни устройства.

Защита

Не спирай само с корекцията. Добави към своите стъкла защита срещу вредните UV лъчи и синята светлина, излъчвана от дигиталните екрани и слънцето.

Transitions®

Избери светлинно-адаптивната технология Transitions. Стъклата ти стават светли на закрито и потъмняват на открито, за зрение без усилия, с по-малко заслепяващи отблясъци, умора и напрежение в очите през целия ден.

Eye Protect System®

Eye Protect System е вградена защита в самите стъкла, която предпазва ежедевно очите ти от вредната UV и синя светлина, излъчвана от дисплеите.

Essilor Sun®

С различните затъмнявания, твоите стъкла ще ти предоставят най-добрата UV защита, когато си навън. Разгледай разнообразието от цветове и екстри.

Подобрение

Защити се от досадните отражения, зацапвания и драскотини по стъклата, за да получиш кристално зрение. Виж света по най-добрия начин.

Crizal®

Комбинирай с покритие Crizal, за най-добър резултат: то подобрява остротата на зрението и предпазва стъклата ти от враговете на ясното зрение.

Optifog®

Уникалното покритие Optifog осигурява зрение без запотяване на стъклата дори и в екстремни условия