НАШАТА МИСИЯ: ПО-ДОБРО ЗРЕНИЕ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ.

За да подобрим живота на хората ние ежедневно работим в посока да предоставяме най-добрата корекция и защитата на зрението.

Разгледай нашите стъкла

 

 Ние осъществяваме нашата мисия чрез създаването на иновативни зрителни решения превъплътени в едно стъкло. 

Всяко стъкло е съобразено със зрителните характеристики на всеки човек и неговите индивидуални нужди спрямо начина му на живот.

Движещата ни сила е знанието, че доброто зрение е от съществено значение за ежедневното ни благосъстояние и качеството на живот.

Доброто зрение ни позволява да учим, да работим и да взаимодействаме пълноценно със света около нас.
Всеки заслужава добро зрение.

 

Essilor-logo1

В стремежа си да дадем най-доброто, ние се превърнахме в лидер в световен мащаб. Essilor са №1 стъкла за очила в света. Ние се занимаваме с изработката на широка гама висококачествени стъкла за очила ежедневно помагащи на над милярд хора по целия свят.

 

Отдаденост

Ангажирана с осведомяването на общността за значението на доброто зрение, ние работим по целия свят за по-достъпни решения, пригодени към нуждите на хората. Тази силна социална насоченост е в сърцето на дългосрочносто ни развитие, като целта ни е да подобрим зрителното здраве на всеки човек. 
От 2013 г. компанията отделя специално внимание върху 2,5 милиарда души, които остават некоригирани поради липса на осведоменост или достъп до специалисти по грижи за очите и решения.

Силната хуманна насоченост и дейността ни са задвижени от динамичния ни подход към иновациите, партньорствата, отговорността и предприемаческият дух на нашите над 58 000 служителя.

United nations

Иновации

Очите ни са толкова уникални и различни, колкото нашите пръстови отпечатъци. Нашите стилове на живот също се различават. Затова в Essilor създаваме жизнено-подобряващи решения за  зрението ти, благодарение на иновационен процес вдъхновен от и създаден за твоя живот.
Стъклата могат да изглеждат сходни, но не всички са еднакви. Essilor стъклата са систематично разработвани, тествани и одобрени от хора като теб *. Защото искаме единствено да създаваме иновации, които са от значение. Твоето одобрение потвърждава нашите иновации.

Innovation-tumb

ВДЪХНОВЕНИ ОТ ЖИВОТА ТИ 

80% от информацията, която получаваме, достига до нас чрез очите ни, а 40% от мозъчната ни дейност е посветена на зрението. Ето защо висококачествените стъкла са толкова важни и Essilor постоянно се стреми да отговори на всички сложни аспекти на зрението.

Тъй като човек не живее в лаборатория, Essilor работи заедно с хората, за да проучи зрителните им навици и да тества стъклата в реални житейски ситуации. В нашите HouseLab ™ и CarLab ™ провеждаме широка гама от тестове, за да наблюдаваме и записваме как хората ходят, карат кола, дори готвят и ползват дигитални устройства в ежедневни реални ситуации.

Тестване на стъклата - иновациите са в основата на всичко, което правим в Essilor

СЪЗДАДЕНИ С НАЙ-НАПРЕДНАЛИ ТЕХНОЛОГИИ

Нашите експерти изследователи събират множество физиологични биометрични и поведенчески данни, за да изготвят специфични решения, които да отговарят на визуалните нужди на всеки човек. Това се осъществява чрез мулти-сензорен подход с цифрови техники като 3D виртуална реалност и симулации.

Aзиатец, който играе на игри

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕСТОВЕ НА ВСИЧКИТЕ НИ ПРОДУКТИ

14 185 души

тестваха и оцениха стъклата Essilor в реални условия

18 981 души

тестваха стъклата Essilor

312 изследвания

за стъкла Essilor са проведени с потребители

ПАРТНЬОРИ ОПТИЦИ

Ние си партнираме с едни от най-реномираните локални специалисти в сферта на грижата за очите, които предлагат детайлни очни прегледи и най-модерни решения.

Потърсете партньорска оптика близо до вас

EPC thumb 2

ПЪЛНА ГАМА РЕШЕНИЯ ПОСВЕТЕНИ ЗА ВСЯКА ИНДИВИДУАЛНА ЗРИТЕЛНА НУЖДА

Всяко стъкло, което създаваме, е комбинация от множество взаимнодопълващи се технологии, които коригират твоето зрение, предпазват очите ти от вредната светлина и увеличават яснотата на образа.

Получи своето индивидуално предложение за стъкла Essilor от нашите партньори-оптици.

НАМЕРИ ОПТИКА